Posted on

Champions League-Cristiano Ronaldos 95. minutt, Manchester United snudde 2-1 og slo Huang Qian

Klokken 20:00 den 29., britisk lokal tid, begynte konkurransen om den andre kampdagen i UEFA Champions League gruppe F i sesongen 2021/22. Manchester United slo Villarreal 2-1 hjemme, Tres utlignet, og Ronaldo scoret i det 95. minutt. I en annen kamp i samme gruppe slo Atlanta den unge mannen 1-0 hjemme. Manchester United drakter

De to lagene har vært uavgjort i 5 tidligere sportskamper, og Manchester United tapte mot Villarreal i en straffesparkkonkurranse i Europa League-finalen forrige sesong. Villarreal hadde 8 bortekamper i Europa mot Premier League -laget og vant bare Everton i 2005, med 3 uavgjort og 4 tap i de resterende 7 kampene. Sancho, Dalot, Lindelof og Teles roterer. Cristiano Ronaldos drakter

Trigros gjorde en lang pasning, og Danjuma skudd fra venstre side av sekstenmeteren ble reddet av De Gea. Da skjøt Danjuma fra en liten vinkel på venstre side av sekstenmeteren, og De Gea reddet rolig. Billige Fotballdrakter