Posted on

Er Chelsea Raheem Sterling lykkelig fotball- eller kampliv?

I den andre etappen av UEFA Champions League 1/8-finalen beseiret Chelsea Dortmund 2-0 hjemme, og de blå gikk videre til kvartfinalen med en totalscore på 2-1. Denne gangen er ikke bare den første seiersrekka de siste fem månedene, men også første gang siden 2023 som har scoret to mål i en enkelt kamp, ​​og endelig kommet ut av nedturen. Men Chelsea-fotballspilleren Raheem Sterling har også vært gjenstand for mye fanprat, la oss se hva som skjer.

Raheem Sterling, iført nr. 17 Chelsea drakter, ble født i Kingston, Jamaica 8. desember 1994. Han har dobbelt statsborgerskap i Storbritannia og Jamaica. Han er en engelsk fotballspiller og spiller for tiden for Chelsea Football Club.

Sterling ble kalt den “glade ungdommen” fordi han ofte fikk makt og ikke klarte å score. Han levde opp til dette ryktet i denne kampen. Han sviktet Haverts gjennomspill på grunn av å “tenke på livet” på bare 2 minutter og bommet en pasning. Utmerket mulighet, bare klø seg i hodet av anger. I det 59. minuttet av kampen mottok Haverts ballen og ga den til Sterling. Han banket faktisk ballen 20 meter unna. Haverts dekket ansiktet med hendene og uttrykte målløshet. Kort sagt må jeg si at treneren burde ha skjelt ut høyt, og når alle blir stum skal de også klage!

Heldigvis bidro Sterling også med et mål, men prosessen var også «veldig fornøyd». Kameraet kom til det 43. minutt, da Chilwell la et innlegg fra 16-meteren, Sterling skjøt og sparket i mål, men det ble til et falskt trekk som “lurte” alle. Han korrigerte umiddelbart feilen og skjøt lavt Scoret et mål, brøt vranglåsen og utlignet totalscore.

Er Sterling representanten for glad fotball, eller tar ikke spilllivet nok oppmerksomhet til spillet? Alle har forskjellige personligheter, men de bør respektere og verne mer om arbeidet og karrieren deres, og være verdig billige fotballdrakter de har på seg. Trøyen representerer tross alt lagets ære og historie. Liker du denne trøya (kan tilpasses)?