Posted on

Serie A – Vlahovics debutscore, et nytt midtbanemål, Juventus 2-0 seier

Klokken 20:45 den 6. lokal tid i Italia, i den 24. runden av Serie A-sesongen 2021/22, begynte en fokuskamp. Juventus beseiret Verona 2-0 hjemme, og nye hjelpemidler Vlahovic og Zakaria scoret begge. Juventus hjemmeseiersrekke. Billige Fotballdrakter

Juventus fikk 2 uavgjorte og 2 tap mot Verona i de siste 4 ligakampene uten seier. Dette er den 62. Serie A-kampen mellom de to lagene, etter at Juventus hadde 33 seire, 16 uavgjorte og 12 tap, inkludert 25 seire og 5 uavgjorte hjemme, og forble ubeseiret. De nye hjelpemidlene Vlahovic og Zakaria dukket opp, mens Danilo, De Ligt, Rabiot og Arthur vekslet. Juventus drakt

I det 13. minutt slo Dybala en direktepasning, og Vlahovic traff nettet fra kanten av 16-meteren.

I det 61. minutt passerte Morata ballen og Zakaria skjøt i lengste hjørne fra høyre side av sekstenmeteren, 2-0.

Juventus (4-3-1-2): 1-Szczesny; 6-Danilo, 4-De Ligt, 3-Chiellini (75′, 24-Rugani), 2- De Sciglio; 28-Zakaria(83′,14-McKenney), 5-Artur, 25-Rabiot; 10-Dybala(75′,11-Cuadrado) ;7-Vlahovic,9-Morata(83′,18-Kean)