Posted on

Warm-up-Mahrez scoret et frispark, 18 år gammel tenåring scoret Manchester City 2-0

I en oppkjøringskamp før sesongen slo Manchester City Preston 2-0, Mahrez og 18 år gamle Edoz scoret.

I det 15. minutt ga Pozo en rett pasning, og Ben Wright gjorde et enkelt skudd fra høyre side av sekstenmeteren og ble reddet av keeperen. I det 25. minutt gjorde Mahrez et frispark på 20 meter direkte i øvre høyre hjørne. Billige Fotballdrakter

I det 64. minutt ga McCarty en rett pasning, og Edoz skjøt i nærmeste hjørne fra øvre venstre hjørne av det lille straffefeltet, 2-0.

Manchester City (4-1-4-1): Steffen (65 ‘, Slick) (85’, Steffen); Cancelo (46 ‘, Cotto), Dias (46’, Bern Ake (46 ‘, Zander), Mendy (46’, Bolton); Fernandinho (46 ‘, Gomez); Mahrez (46’, Smith), Pozzo (46 ‘ , Roberts), Palmer (46 ‘, McCarty), Rogers (46’, Edoz); Ben Wright (46 ‘, Moreno)