Posted on

Real Madrid 3-2 Union Berlin: 6 strake seire i Champions League er oppnådd

Den 12. desember 2023 tok Real Madrid imot Union Berlin i 6. runde av gruppespillet i UEFA Champions League i en intens og spennende kamp. Etter 90 minutters intenst spill vant Real Madrid 3-2 på et mål av Ceballos på overtid, og dermed ble det seks strake seire i gruppespillet.

I starten av kampen fikk Real Madrid en farlig situasjon. I det femte minutt skjøt Behrens et skudd fra innsiden av straffefeltet, men Kepas heroiske redning reddet Real Madrid fra å slippe inn mål. Deretter bommet også Bellingham og Joselu på muligheten til å score. På overtid i første omgang satte United Berlins Flanders ballen i mål til 1-0 og ga vertene ledelsen.

I andre omgang trappet Real Madrid opp angrepsspillet. I det 48. minutt ble Vazquez’ skudd parert av motstanderens keeper, men et presist innlegg fra Rodrigo i fotballdrakter Real Madrid utlignet med en heading fra Joselu. I det 72. minutt ble Joselu igjen redningsmann i lufta, og med en heading avgjorde han kampen.

Union Berlin viste imidlertid ingen svakhet. I det 85. minutt utlignet Carrar med et lavt skudd fra utsiden av feltet. I kampens siste øyeblikk skjøt Ceballos, assistert av en presis pasning fra Vinicius, et lavt skudd fra utsiden av feltet og inn i det lengste hjørnet av målet, noe som sikret Real Madrid seieren og fullførte et spennende comeback.

Kampen var full av spenning og dramatiske vendinger, noe som gjør den til en spennende kamp som fansen vil glede seg til å se. Som supporter håper jeg at Real Madrid kan gi oss flere spennende kamper i fremtiden! Fans som elsker Real Madrid og ønsker å kjøpe billige fotballdrakter, kan også besøke nettstedet mitt!