Posted on

Roma slår ut Monza 1-0! Mourinho utvist, Xavi stikker av og sikrer seieren.

Den niende runden i Serie A ble en spennende affære, da Roma tok imot Monza og vant 1-0. Denne spennende kampen var full av spenning og dramatikk for alle fansen i de ikoniske billige fotballdrakter. Et av de mest minneverdige øyeblikkene var da Roma-trener Jose Mourinho ble utvist med rødt kort for hån fra siden av banen. La oss ta en titt på noen av de beste øyeblikkene under kampen!

I første omgang gikk begge lagene offensivt til verks, men ingen av lagene fikk sjansen til å score, så det var som å gå på tomgang uten å score et eneste mål. Dette skyldes selvsagt målvaktene på begge lag, spesielt Roma-keeper Gregorio som bidro med to redninger for å avverge Monzas angrep. I det 41. minutt ble D’Ambrosio imidlertid utvist etter å ha fått sitt andre gule kort i kampen for å ha felt Belotti, som hadde på seg en rød Roma-trøye. Dermed måtte Monza spille med ti spillere resten av kampen.

Romas numeriske overlegenhet fortsatte å være et problem, og Lukaku og Azmoun traff mål og gjestene utnyttet kontringene. Til slutt, i det 90. minutt, ble Christensens heading fra høyre side av banen slått inn i straffefeltet, Azmouns skudd ble blokkert, og Shaarawys heading ga Roma 1-0-ledelse. På sidelinjen falt manager Jose Mourinho på kne og feiret voldsomt for å få utløp for sin frustrasjon. Men i siste minutt ble Mourinho utvist for å ha klaget på dommeren, gjort upassende gester og gnidd seg i øynene. Lukaku gikk glipp av sjansen til å øke poengfangsten da han ikke fikk skutt fra et åpent mål.

Selv om kampen var nær et mål, var det likevel noen store øyeblikk i kampen, som f.eks: Colpagnis direkteskudd over tverrliggeren i det 3. minutt, og D’Ambrosio fikk gult kort for å ha felt Belotti i det 24. minutt. Belottis skudd gikk utenfor i det 28. minutt, mens Lukakus skudd ble blokkert i det 34. minutt. Gregorio stoppet Monzas mål med to heroiske blokkeringer i det 37. og 46. minutt. Spillere som Romelu Lukaku, Colombo og Vignato bommet også på noen gode sjanser. Og disse øyeblikkene fikk utallige fans på stadion til å skrike.

Kampen ble avrundet med en flott avslutning fra Xavi, da de slo Monza 1-0. Seieren var ikke bare Romas tredje seier på rad, men førte dem også opp på 6. plass på tabellen. Det var et oppløftende øyeblikk for fansen, som begeistret viftet med AS Roma drakt og flaggene sine.