Posted on

Liverpool slår Nottingham Forest 3-0 på hjemmebane for tredje strake seier i hovedrunden

Den 10. runden av Premier League-sesongen 2023-2024 ble sparket i gang på Anfield, og i denne svært spennende kampen tok det tradisjonsrike storlaget Liverpool imot Nottingham Forest. Til slutt slo Liverpool Nottingham Forest 3-0 og vant kampen! La oss ta en titt på noen av spillerne som hadde det beste ut av kampen!

Kampen startet med et straffespark, og Arnolds innlegg fant Wakita, men Nottingham Forests keeper Turner klarte å parere headingen. I det 29. minutt fant Salahs innlegg Nunez i Fotballdrakter Liverpool, men Turner klarte å holde ballen utenfor hendene på Nunez. Kampen var fortsatt uviss.

Et hjørnespark fra Zimicas i det 31. minutt satte laget i fare igjen, men Nunez’ heading gikk like over tverrliggeren. Liverpools angrep fikk stadig mer fart, og de var sultne på å ta ledelsen.

I det 31. minutt fikk Liverpool endelig hull på byllen. Salah spilte ballen til Nunez igjen, og skuddet hans ble parert av Turner, men Wakita fulgte opp med et skudd til 1-0! Fansen i røde trøyer på stadion brøt ut i jubel, og Liverpool klarte å ta ledelsen.

I det 35. minutt angrep Liverpool igjen. Igjen assisterte Salah, Salah passerte ballen til Nunez, sistnevnte på høyre side av straffefeltet nær bunnlinjen av passet, Nunez foran målet grep nøyaktig poenget, og brøt nok en gang Nottingham Forest-målet, poengsummen ble utvidet til 2-0! Fansen kokte over, og Liverpool tok et solid grep om initiativet i kampen.

Første omgang endte med at Liverpool ledet 2-0 mot Nottingham Forest. Liverpool gikk til pause med begge lag, mens fansen diskuterte målene i første omgang og gledet seg til andre omgang.

Liverpool slo ikke av på farten i starten av andre omgang. I det 77. minutt fyrte Sobosloe, som har arvet Liverpools trøye nr. 8, av et langskudd som Turner bommet på, og Salah utnyttet muligheten til å skyte inn 3-0! Målet beseglet seieren, og stadion ble fylt av applaus da fansen jublet for at Salah hadde scoret fire mål på rad.

Da kampen nærmet seg slutten, forsøkte Nottingham Forest å trekke fra. I det 85. minutt fant Yeats’ innlegg Ilanga, som med et knallhardt skudd traff undersiden av tverrliggeren til 3-0.

Kampen gikk til ekstraomganger, og stemningen på banen var spent da Sangare fikk gult kort. I det femte minuttet av ekstraomgangen fant Sangares innlegg Ilanga igjen, men skuddet hans ble parert av Liverpool-keeper Alisson, og dermed var stillingen uendret.

Til slutt endte kampen med at Liverpool slo Nottingham Forest 3-0 på hjemmebane og sikret sin tredje strake seier i hovedrunden. Fansen solte seg i seiersglede. Liverpool var sterke og jobbet som et lag, og fansen var stolte av prestasjonen. Som Gift-fan var det en stor ære å være på kampen og se dem spille fotball! Jeg var utrolig stolt over å ha på meg en Liverpool-billige fotballdrakter den gangen.