Posted on

Rodrigo scorer to ganger når Real Madrid slår Valencia 5-1

Den 11. runden av La Liga ble spilt 12. november 2023, og Real Madrid tok imot Valencia. Med den brasilianske duoen Rodrigo og Vinicius i aksjon slo Real Madrid Valencia 5-1 og ligger nå bare to poeng bak tabelltoer Girona FC.

Real Madrid tok ledelsen bare tre minutter ut i kampen da Kroos, iført Real Madrid Fotballdrakter, sendte en direktepasning fra venstre side av straffefeltet til Carvajal, som skar inn i feltet og avfyrte et presist skudd som gikk forbi høyre stolpe og i mål. I det 42. minutt brøt Rodrigos innlegg fra høyresiden inn i mål, Vinicius’ heading gikk i mål, og Real Madrid økte igjen, og Valencia lot seg ikke motløse av et så sterkt Real Madrid, de fortsatte å lete etter en sjanse til å utligne, men dessverre var Real Madrids forsvarere og keepere bunnsolide i forsvaret.

I andre omgang fortsatte Real Madrid å satse offensivt. I det 50. minutt utnyttet Rodrigo, med Real Madrid-trøye nr. 11, en feil fra motstanderens keeper, brøt ballen og stormet inn i midten av straffefeltet, og skjøt et lavt skudd i mål. I det 84. minutt svingte Rodrigo seg rundt på venstre side av straffefeltet, skapte en god vinkel og avsluttet med et lavt skudd fra øvre venstre hjørne av feltet. Valencias Duro reduserte for sitt lag i det 88. minutt, men kampen nærmet seg slutten, og Real Madrid vant til slutt 5-1.

Det er verdt å merke seg at Rodrigo var kampens spiller i denne kampen, med to mål og to målgivende pasninger. Vinicius bidro også med to mål, noe som vitner om utmerkede angrepsegenskaper. Disse to spillerne scoret til sammen fire av Real Madrids fem mål.

Når det gjelder kampstatistikken, hadde Real Madrid 55,8 prosent av ballbesittelsen og 16 skudd, hvorav sju på mål, mens Valencia hadde 10 skudd, hvorav fire på mål.

Seieren holder Real Madrid på andreplass i ligaen. Laget møter tabelltopp Girona på bortebane i neste runde. Tror du Real Madrid kan slå Girona og innta førsteplassen i La Liga? Legg gjerne igjen tankene dine i kommentarfeltet. Hvis du vil kjøpe en billige fotballdrakter, kan du også besøke nettstedet mitt! Real Madrid-fans, husk å se neste runde med Real Madrid-kamper!