Posted on

Roma slo Sampdoria 3-0!

Den 28. runden av Serie A-kampene så Roma kjempe mot Sampdoria og få en 3-0-seier. Kanskje var det auraen som følger med Romas hjemmebane som gjorde at alle 3 målene gikk greit og enkelt, hvorav ett var et straffespark.

Det første målet i kampen kom i det 57. minutt av kampen, og det var tydelig at begge sider spilte med mye spenning før da, og fansen i skjortene deres ville ha mistet lidenskapen hvis de ikke hadde scoret på nesten en time. Heldigvis gikk det ikke mer enn 60 minutter før et mål ble scoret, et innlegg fra Nemanja Mati og en heading fra Jorginho Wijnaldum som spratt i bakken og deretter spratt ballen opp i målet, og keeperen klarte ikke å stoppe den fordi den var fra en for høy vinkel. Det andre målet kom i det 88. minutt da Giorgio Wijnaldum ble taklet av Sampdoria-keeperen i feltet, noe som førte til straffespark for Roma, og Paulo Dybalas trekk fra straffemerket lurte keeperen, så et enkelt mål ble scoret for å gi Roma to poeng. Det tredje målet kom i det 99. minutt da Olasolbakken la ballen til Stephan Salavi som scoret med et skudd som keeperen ikke klarte å fange opp, og Roma fikk 3-0 for å avslutte kampen.billige fotballdrakter

Totalt sett var kampen et individuelt show for Roma, med hver spiller som gjorde en god prestasjon og spilte godt sammen, mens Sampdoria ikke var så imponerende som de kunne ha vært, og til tross for en god angreps- og forsvarsprestasjon i starten, klarte de å holde Roma i sjakk lenge, men ikke før på slutten. Den eneste hikken var sannsynligvis Stephan Salavis skadetid.