Posted on

Serie A: Lukaku sørget for Roma-seier mot Cagliari med to scoringer

I 8. runde av Serie A vant Roma 4-1 over Cagliari og holder seg ubeseiret i ligaen. I denne kampen hadde Roma-spillerne på seg hvite bortetrøyer og viste stor styrke på banen.

I begynnelsen av kampen tok Roma kontroll over situasjonen. I det 19. minutt fant Spinazzola, iført AS Roma Bortedrakter, Oyar med en presis langpasning, og sistnevnte skjøt et skudd fra straffesparkfeltet og hjalp Roma til å ta ledelsen 1-0. Bare to minutter senere slo Karlstorp et innlegg fra høyre, Lukaku, iført Roma-trøye nr. 90, dyttet ballen i mål og scoret nok et mål, og Roma gikk til pause med en 2-0-ledelse.

Etter pausen fortsatte Roma-spillerne å spille med stor offensiv kraft. I det 51. minutt snudde Belotti seg rundt for å unngå forsvarsspillerne, og skjøt deretter et lavt skudd i lengste målhjørne og økte til 3-0. I det 59. minutt sendte Paredes en direkte ball inn i straffesparkfeltet, og Lukaku skjøt nok en gang et skudd i mål og økte ledelsen til 4 mål.

Cagliari fikk straffe, men Nandez skjøt fra 12 meter og reduserte for hjemmelaget. Men stillingen var allerede 1-4, og Romas seier var gitt på forhånd. Etter at dommeren blåste av kampen, omfavnet Romas spillere hverandre i begeistring, mens Cagliaris spillere forlot banen i frustrasjon.

I denne kampen viste Roma sin styrke med mål fra Oyar, Romelu Lukaku og Belotti. De jobbet godt sammen på banen, iført hvite Roma-trøyer, som om Noahs legion feide motstanderen. Fansen jublet over Romas mål, mens Cagliaris hjemmesupportere var tause. Romas firemålsserie var et syn for øyet. Seieren opprettholdt lagets status som ubeseiret og viste Roma-fansen æren bak billige fotballdrakter.

Det var en sterk kamp for Roma, som overmannet motstanderne i alle aspekter av spillet. Oyar åpnet scoringen og ga Roma ledelsen. Romelu Lukaku scoret to ganger og sikret seieren. Selv om Cagliari reduserte på straffe, vant Roma likevel 4-1. Spillerne svettet voldsomt på banen, men viste at de har potensialet til å bli mestere. Jeg tror at Roma kommer til å bli enda bedre etter hvert som de knytter bånd!