Posted on

Real Madrid slo Girona 3-0 i 8. runde av La Liga.

Den 8. runden av La Liga startet i går, de to lagene var Real Madrid og Girona, Real Madrid var i full form og slo enkelt Girona 3-0. Real Madrid befant seg på bortebane, men viste likevel styrken til et luksuslag, og angreps- og forsvarsspillet var veldig spennende, noe som ga fansen flere fordeler å se på.

Kampens første mål kom i det 16. minutt, da Jude Bellingham, iført en Real Madrid-trøye, slo en flott pasning til baksiden av foten, som ble direkte forbundet med den kraftige veteranen Joselu, som fullførte målet fra nært hold og ga Real Madrid den første 1-0.

Det andre målet kom i det 21. minutt, da Aurélien Tchouaméni i fotballdrakter Real Madrid scoret på en heading fra skrått hold, noe som også høstet applaus fra fansen. Til tross for de ugunstige forholdene på bortebane, viste Real Madrid-spillerne en sterk prestasjon, og kampen ble utvidet til 2-0 igjen.

Det tredje målet kom i det 72. minutt i andre omgang, og det var Jude Bellingham som bidro til suksessen da han satte inn et mål etter en sprettball i straffefeltet. Kampen endte med at Girona ikke klarte å score og ble utslått 3-0 av Real Madrid.

Kampens høydepunkt var den unge spissen Jude Bellingham, som ikke bare viste stor målfarlighet og fotballferdigheter, men som også hjalp lagkameratene sine med å score mål og hjelpe laget til å bygge opp et overtak, i stedet for å fokusere på sine personlige høydepunkter, som fortsatt er veldig uselvisk.

Jude Bellinghams spill har vært imponerende, og til tross for hans unge alder har hans rolige besluttsomhet og dyktighet vært en stor hodepine for motstanderne. Hans inntreden på laget har gitt Real Madrid ny energi og fansen nytt håp. Forhåpentligvis vil Jude Bellingham kunne levere enda flere strålende prestasjoner i de kommende kampene. Tusen takk for at du leste, her er et nettsted som spesialiserer seg på å selge eller tilpasse billige fotballdrakter, hvis du også vil kjøpe en fotballtrøye for å heie på idolet ditt, kan du gå direkte til nettstedet mitt!