Posted on

La Liga: Barcelona 3-2 mot Celta, Levan scorer to ganger, Cancelo avslutter kampen

Den 6. runden av La Liga den 24. september 2023 bød på et heftig oppgjør da Barcelona tok imot Celta. Kampen bød på et intenst oppgjør for tilskuere i billige fotballdrakter, med fem mål og en skjev målforskjell som fikk folk til å leve seg inn i fotballens verden.

Kampen begynte med at Barcelona viste et sterkt ønske om å vinne på hjemmebane. Celta, en formidabel rival, var også full av kampvilje. Barcelonas keeper, Alonso, og Celtas keeper, Romero, viste begge gode redninger tidlig i kampen, og de ble sine respektive lags voktere.

I kampens 19. minutt skapte Celta raskt en trussel. De la Torre, iført Celtas trøye nr. 14, brøt dødvannet med et fint skudd. Målet ga Barcelona en ettmålsledelse. Fansen på tribunen jublet som om det var en enkel kamp.

Celta fortsatte å angripe, og i det 76. minutt scoret de enda et mål, og på dette tidspunktet var de allerede to poeng foran Barcelona, mens spenningen på banen økte, og kampen ble enda mer spennende.

I dette avgjørende øyeblikket ble Levan Barcelonas helt. I det 81. minutt leverte Felix, iført Barcelonas trøye nr. 14, en perfekt pasning, og Levan, i fotballdrakter FC Barcelona nr. 9, ble forvandlet av denne muligheten og skjøt i luften, og ballen gikk i mål, og Barcelona utlignet. Levans stunts fikk fansen til å gå amok, og målet hans var fullt av artisteri.

Kampens dramatikk tok ikke slutt der. Barcelona viste sterk kampvilje, og de lot seg ikke overgå. I det 85. minutt returnerte Cancelo, iført Barcelonas drakt nr. 2, en pasning i straffefeltet, og Levan Dovski brøt gjennom igjen og utlignet. Spenningen på banen var på topp, og fansen applauderte den flotte prestasjonen.

Akkurat da kampen nærmet seg slutten, fullførte Cancelo avslutningen. I det 89. minutt slo innbytteren Gavi et innlegg, og Cancelo drepte Celta-målvakten igjen med et presist stikk og hjalp laget sitt til seier. Etter kampen var jubelen på banen øredøvende da fansen jublet laget sitt til seier.

Selv om Barcelona var det svakere laget i begynnelsen av kampen, tror vi ikke at La Liga-stormakten Barcelona ville tape kampen så lett. I stedet slo Barcelona Celta 3-2 i en spennende kamp. Kampen vil bli husket som en lidenskapelig og spennende duell, og Levan og Cancelo blir kampens helter.

I fotball er seier og nederlag ofte tett knyttet sammen, og det er det som gjør fotball så fascinerende. Vi ser frem til mange flere slike kamper og spennende øyeblikk i fremtiden. Hvis du er fan, ikke glem å støtte idolene dine!