Posted on

Serie A – Mkhitaryan dobler og Toulalem scorer Inter 5-1 AC Milan

Dette er et Milano-derby fullt av lidenskap og konfrontasjon, iført blå og svart stripete Inter Milan Hjemmedrakt og AC Milan iført helt hvite bortetrøyer møtes på Stadio Olimpico, ikke bare for å konkurrere om byens overherredømme, men også for å konkurrere om topplasseringen i Serie A-sesongen.

Bare 5 minutter etter start, iført blå hjemmetrøyer, startet Inters midtbane et raskt angrep, iført Inters nr. 22-trøye, Henrikh Mkhitaryan først, en liten vinkel på skuddet brøt nettet, Inter 1-0! Dette målet antente brannen i hele spillet, de to sidene frem og tilbake for å starte en voldsom kamp. Før det første kvarteret var omme, scoret Toulam fra lang avstand og ga Inter en 2-0-ledelse.

Etter pause gikk AC Milan-manager Fiori frustrert frem og tilbake på sidelinjen. Like etter utlignet AC Milan, iført hvite bortetrøyer, til 1-2 på mål av Leo, og Milan-fansen fikk nytt håp. Håpet ble imidlertid kortvarig, for i det 69. minutt scoret Mkhitaryan i blåsvart trøye to ganger og utlignet, og i det 79. minutt scoret Chalhanoglu i Inters trøye nr. 20 seiersmålet, og AC Milan-forsvaret trakk seg tilbake som en flodbølge. Før kampslutt satte Fratelli inn 5-1, og Inter vant med stor margin.

Kampens høydepunkt tilhørte Henrikh Mkhitaryan i blå og svarte striper, som scoret to ganger og sikret seieren. Junior Toulalems evne til å skyte fra langt hold sørget også for variasjon i Inters angrep. På den annen side hadde AC Milan en dårlig kveld, og med unntak av noen få glimt av briljans, ble de utspilt i store deler av kampen. Hvis de ikke justerer seg snart, vil navnet “Milans rivaler” være dødfødt. I kveld viste imidlertid Inter sin styrke ved å score mål og kontrollere banen, og viste at de ikke er villige til å gi opp jakten på topplasseringen i Serie A. Kampen var en blandet fornøyelse.

Da teppet gikk ned for denne blandede kampen i Milano, feiret Inter-spillerne i sine blå og svarte hjemmebanetrøyer seieren, mens AC Milan-spillerne i sine hvite trøyer så nedslått ut. Poenggapet mellom de to lagene har blitt større, og magien med hjemmebanetrøyene er i gang igjen. Men flere intense kamper gjenstår, la oss vente og se hvem som ler sist!

Vennskapelig spørsmål: I fremtiden vil AC Milan og Inter Milan konkurrere igjen, hvilket lag tror du vil vinne? Hvilket lags billige fotballdrakter ville du helst ha på deg for å heie på dem?